Julkaistu

Laaja valikoima moottoripyöräkypäriä

MP kypärät netistä

Moottoripyöräily on paitsi jännittävä harrastus, myös vaativa laji, jossa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Oikean kypärän valinta onkin yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita moottoripyöräilijä voi tehdä. Kypärä suojaa päätä ja voi pelastaa hengen onnettomuustilanteessa. Meiltä löydät laajan valikoiman moottoripyöräkypäriä, jotka vastaavat jokaisen motoristin tarpeita ja mieltymyksiä.

Kypärän istuvuus on ratkaisevan tärkeää sen turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Kypärämme ovat saatavilla useissa eri kokoisina, jotta jokainen motoristi löytää itselleen täydellisesti istuvan suojan. Olipa pääsi pieni tai suuri, meiltä löydät juuri sinulle sopivan koon. Oikean koon valinta on helppoa kokotaulukkojemme avulla.

Me ymmärrämme, että jokaisella motoristilla on oma tyylinsä. Siksi tarjoamme kypäriä useissa eri väreissä ja malleissa. Olipa suosikkisi klassinen musta, kirkas neonväri tai tyylikäs graafinen kuvio, meiltä löydät sen. Kypärän ulkonäkö on tärkeä osa ajokokemusta, ja haluamme varmistaa, että voit näyttää hyvältä ja tuntea olosi turvalliseksi tien päällä.

Valikoimassamme on kolmea päätyyppiä kypäriä: avo, umpi ja avattavat kypärät. Jokaisella mallilla on omat etunsa ja käyttötarkoituksensa.

Avoimet kypärät tarjoavat erinomaisen ilmanvaihdon ja näkyvyyden. Ne ovat erityisen suosittuja kaupunkiajossa ja lämpimässä ilmastossa. Avoin rakenne antaa tunteen vapaudesta.

Umpikypärät tarjoavat parhaan suojan koko pään alueelle. Ne peittävät sekä pään että kasvot ja ovat paras valinta pitkille matkoille ja suuremmilla nopeuksilla ajettaessa. Umpikypärät vähentävät tuulen melua ja suojaavat kasvoja hyönteisiltä ja roskilta.

Avattavat kypärät yhdistävät avo- ja umpikypärien parhaat puolet. Niiden etuosa voidaan nostaa ylös, jolloin ne toimivat kuten avoimet kypärät, mutta etuosan alas laskemalla ne muuttuvat umpinaisiin kypäriin. Tämä tekee niistä erittäin monipuoliset ja käytännölliset erityisesti matkailijoille.

Katso kaikki saatavilla olevat moottoripyöräkypärät tästä.

Share